danielbroman.blogg.se

Hej! Mitt namn är Daniel Broman, jag är 18 år gammal och kommer ifrån Oskarshamn, där jag bott i hela mitt liv. Fram tills nu. Jag har valt att lämna mitt kära Sverige för att uppleva ett år som utbytesstudent i Kalifornien, USA. På denna blogg kommer ni kunna följa min resa under årets gång.

Paddle Boarding och framgång inom football

Publicerad 2014-10-30 03:48:03 i Allmänt,

Alo bloggen!
Har inte riktigt hänt något särskilt de senaste dagarna så har inte riktigt funnits mycket att skriva om.
I söndags åkte vi till american river för lite bad och paddle boarding. Var perfekt väder, inte för kallt och inte alldeles för varmt. Vattnet var aningen kyligt dock, men det gick helt klart att bada. Tempen har börjat sjunka rejält här borta, blir inte mycket mer än 20-25 grader om dagarna nu och på morgonarna kan det vara neråt 7-10 grader. Ganska ordentlig skillnad om man jämför med värmen som var här i början av året då det varje dag var mellan 35 och 40 grader.
   Annars har dagarna bestått av skola och träning som vanligt. Träningarna går faktiskt riktigt bra och började denna vecka spela med 1st string offense när vi spelar match på träningarna, alltså med de som startar i matcherna. Finns god chans till att jag kommer få gott om speltid på fredag, så det ser jag fram emot. 
   Märks gott och väl att halloween är runt hörnet. Man ser otroligt många som verkligen går all-in på att dekorera sina hus med skelett, spindelnät, gravkistor osv. Det märks att halloween är en tradition som är väldigt stor här borta. Så imorgon efter skolan ska vi åka till en farm där de odlar pumpor och plocka ut några för att gröpa ur och skära till. 
Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder på vissa av husen så ni får se hur dedikerade vissa här är på att dekorera husen. 

Från American River:
KFC, Pizza, potatismos och korv, på en o samma tallrik med NFL på TVn. Blir knappast mycket bättre än så. 

Ha det bra o sköt om er! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela