danielbroman.blogg.se

Hej! Mitt namn är Daniel Broman, jag är 18 år gammal och kommer ifrån Oskarshamn, där jag bott i hela mitt liv. Fram tills nu. Jag har valt att lämna mitt kära Sverige för att uppleva ett år som utbytesstudent i Kalifornien, USA. På denna blogg kommer ni kunna följa min resa under årets gång.

Inget Luciafirande för min del

Publicerad 2014-12-14 09:26:28 i Allmänt,

Tjena bloggen! 
Ligger nu i sängen och är redo för en god natts sömn, men tänkte att jag kunde göra en snabb uppdatering först. 

Passade på att sova ut lite imorse, så gick inte upp förrän runt 11. Tanken var att jag skulle bakat lussebullar i ära till att det varit Lucia idag och bjuda resten av familjen. Men tyvärr hittade vi inte något saffran i affären, så det blev inget med det. Imorgon ska vi dock åka till en annan affär som mer troligtvis har det. Isåfall blir det bak imorgon. Blev förvånad när jag fick höra att man inte firade Lucia i USA, och tydligen firar man det knappt någon annanstans i världen heller. Trodde det var en internationell traditon inom kristendomen, men där hade jag tydligen helt fel. Aja, man lär sig något nytt varje dag! 

Så istället för att baka så drog jag och Adrien iväg och spelade basket i någon timme. Senare kom även Shay och hans flickvän, som båda två precis kommit hem på lov igen, och kastade lite frisbee med oss ett tag. 
Ikväll har vi haft en uppgörelse i monopol här hemma där jag efter cirka 3 timmar tillslut fick vika ner mig mot Lissa när det bara var vi två kvar. Var riktigt roligt att spela monopol igen, hade glömt bort hur roligt det faktiskt är!

Nu är det dags för mig att få lite skönhetssömn iallafall. Ha de gott och sköt om er! 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela